Klímák telepítése, karbantartása, klímatöltés.


Szivárgásvizsgálat

A megengedhető kényelem

TURUL KLÍMA

  

Nord klíma berendezések


Nord klímák a Gree klímagyárban készülő modellek egyik magyarországi terméke. Megbízhatóságát tekintve kimagasló, ezért garancia vállalásra is 2+3 év garanciát vállal a magyarországi importőr.

Sikerterméke a Nord Sahara névre keresztelt inverteres modell, mely 2,5 kW-os teljesítménytől 6,2 kW-is kapható. A nord klíma elegáns beltéri egységgel rendelkezik, melynek jobb oldalán tükörfekete rész alatt kapta meg a digitális kijelző helyét. Fontos megemlíteni a Nord klíma tekintetében, hogy az alapmodellje is tartalmas iongenerátort vagy plasma szűrőt. A Nord inverteres klíma sahara modellje is képes fűtési funkciók ellátására is -5-10 C-os külső hőmérsékletig.

Másik elegáns terméke a Nord klímának a Nord Mojave sorozat, mely szintén inverteres kompresszorral rendelkezik. Digitális kijelzője és keskeny szürke beltérije az egyik legszebbnek mondható jelenleg. A Nord Mojave klímában az ívelt fehéres hullámvonalak kifejezetten gusztusossá teszik a Nord klíma csúcsmodelljét. Legfontosabb tulajdonságok közé sorolható, hogy 8 C-os temperáló fűtési funkcióval, iongenerátorral is rendelkezik. A Nord klíma digitális kijelzője, egy gombnyomással ki is kapcsolható, ha alvás közben zavarná a pihenni vágyókat. Nord Mojave 2,5 kW-os teljesítményben elérhető.


NORD SONORA NEW AGE NWH09QB-K6DNA5l inverteres hőszívattyús klímaberendezés 2,5 kW


Akciós bruttó ár: 169 900 ft

• Kiváló műszaki tartalom, kedvező árszínvonalon

• Cold Plasma Ion: A klímaberendezés a beépített vírusölő chipnek köszönhetően a baktériumok és vírusok 99%-át hatékonyan eltávolítja

• G10 inverter: Különösen precíz hőmérséklet szabályozás, energiatakarékos üzemeltetés

• WIFI vezérlés

 

 

G10 inverter működés

LED kijelző

Éjszakai üzemmód

Hideghuzat- hatás megelőzés

Turbó üzemmód

Öndiagnózis

Automatikus öntisztítás

Párátlanítás

Energiatakarékos

Automatikus újraindítás

8 °C temperálás

Cold Plasma Ion

R32-es gáz


További Nord klíma berendezésekről kérjen egyedi árat: info@turulklima.hu