Klímák telepítése, karbantartása, klímatöltés.


Szivárgásvizsgálat

A megengedhető kényelem

TURUL KLÍMA

  

Midea klíma berendezések


A Midea márka  cégtörténete több mint 40 éves gyártási múltra nyúlik vissza. A cégcsoport több mint 180.000 embert foglalkoztat Kinában és a világ minden táján. Vezető gyártója és exportőre a fűtés- és klíma rendszereknek, háztartási gépeknek, világítástechnikának, motoroknak, kompresszoroknak és egyéb ipari alkatrészeknek. A cégcsoportnak fejlett logisztikai hálózata van az egész világon, mely garantálja, hogy a Midea világszínvonalú termékei minden fogyasztóhoz eljussanak.

A Midea az elmúlt 20 évben elérte azt, hogy fejlett helyi márkából, egy egyedülálló újításokra képes világmárka lett. A Midea cégcsoport alapelve: készíts olyan jó árú minőségi termékeket, melyek emberközpontúak és képesek jobb életteret nyújtani vásárlójuknak. Ez az őszinte cégfilozófia vezette sikerre a gyár termékeit világszerte.

A Midea elkötelezett híve a környezetvédelemnek, a gyártástól a késztermék kiszállításáig. A Midea az első kínai gyártó, amely megfelel a RoHs előírásoknak. A cég zöld filozófia szerint működő gyárában olyan rendszer üzemel, mely minimalizálja a gyártás környezeti terhelését.

A Midea klíma és hűtéstechnikai divíziójában készülnek a háztartási és kereskedelmi légkondícionálók, hűtőszekrények, mosógépek és kompresszorok. A Midea olyan klímaberendezéseket gyárt, melyek kiváló minőségűek,  2-5 év garanciával rendelkeznek és termékeikkel az ipari és lakossági felhasználók igényeit maradéktalanul kielégítik.