Klímák telepítése, karbantartása, klímatöltés.


Szivárgásvizsgálat

A megengedhető kényelem

TURUL KLÍMA

  

Gree klíma berendezések:


A világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyáraként számon tartott Gree klíma neve fogalom a szakmában. A kínai gyárban több klímaberendezést is gyártanak, de a Gree nevet csak azok használhatják, amelyek teljesen megfelelnek a 14 pontos minőségi szabványnak.

A márkához tartozik a Sinclair, Cascade és a Nord márkanév is – természetesen ezek is eleget tesznek minden hazai szabályozásnak. A Gree korszerű, invertes klímákat gyárt.


GREE COMFORT X GWH09ACC-K6DNA1A 

OLDALFALI MONO SPLIT KLÍMA 2.6 KW


 • ·         WI-FI
 • ·         Karterfűtés
 • ·         Csepptálcafűtés
 • ·         Cold plasma szűrő
 • ·         8°C-os temperálás
 • ·         Ventilátor fordulat szabályozás
 • ·         Hűtés -15°C külső hőmérsékletig
 • ·         Fűtés -20°C külső hőmérsékletig
 • ·         Időzítés
 • ·         LCD kijelző
 • ·         Turbo funkció
 • ·         Könnyen kezelhető
 • ·         Óra beállítás/kijelzés
 • ·         Légáram irányának beállítása
 • ·         Ventilátor sebességének beállítása
 • ·         Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL)

3+2 év garanciaAkciós ár: 194 000Ft (Az ár az áfát tartalmazza)

 

További klíma típusokra kérjen egyedi ajánlatot. Kattintson ide!


A Gree gyárról néhány szóban

A Gree gyár Kínában jött létre 1991-ben, ahol azóta összesen már 7 gyár épült, és az elmúlt több, mint 25 évben már Brazíliában is nyílt meg gyártósor. Jelenleg az éves gyártási kapacitás 60 millió lakossági és 5,5 millió kereskedelmi klímaberendezés. A Gree termékeivel a világ 200 országában van jelen. 2012 óta a gyár első helyen szerepel a kínai elektromos berendezéseket gyártó cégek listáján.

A széles termékválasztéknak, a jó minőségnek és az egyedi értékesítési módszernek köszönhetően mára világszerte több mint 300 millió felhasználó otthonában van Gree klímaberendezés. Az eltérő igények kielégítésére közel 10 000 klímatípust fejlesztettek ki.

Miben különböznek a Gree klímák más gyártók légkondicionálóitól?

A Gree készülékek kiemelkednek a piac széles kínálatából azzal, hogy az inverteres klímák között is az egyik leghalkabbnak számítanak. Ennek pedig nagy jelentősége van, hiszen hónapokon keresztül fogjuk hallgatni a kiválasztott klímaberendezés hangját.

Különösen megbízhatóak az extra szabványoknak való megfelelés miatt. Az új típusok már környezetbarát hűtőközeggel rendelkeznek, amely már nem járul hozzá az ózonréteg elvékonyodásához. Mivel a márka ekkora mennyiségben gyártja a készülékeket, így nem kell aggódnunk az alkatrész-utánpótlás miatt sem, biztos, hogy még sokáig elérhetőek lesznek a javításhoz szükséges kiegészítők.

A Gree klímák előnye az is, hogy mindegyik készülék képes intelligens leolvasztásra. Ennek akkor van jelentősége, ha téli üzemmódban is használjuk a berendezést: ilyenkor a külső egységben lévő kondenzátor könnyen megfagyhatna. Az intelligens, automatikus funkció viszont rendszeres időközönként gondoskodik a leolvasztásról, így nem csak megvédi az egységet, hanem jobb hatásfokú lesz maga a fűtés is.

A Gree klímára memória tekintében is számíthatunk. Ugyan a bevásárlólistát nem bízhatjuk rá, de ha áramkimaradás van, akkor okosan megjegyzi a beprogramozott beállításokat, hogy az újrainduláskor ne kelljen megint minden beállítást újra elvégezni. Ez kifejezetten hasznos lehet, ha nem szeretnénk, hogy a beosztottaknak kelljen ezzel bajlódnia az irodában vagy üzletben.

A légkondicionáló berendezések kapcsán gyakran felmerül a karbantartás és a tisztítás kérdése, hiszen a párás közeg, vagy akár önmagában a körbeforgatott levegő is táptalaja lehet a fertőzéseknek. A Gree többek között egy speciális katechin szűrőt kínál ennek megelőzésére. Ez zöld tea kivonatból készül, nagyon jól megfogja a port és az antibakteriális felület a baktériumok 95%-át is megsemmisíti.

A beépített Wi-Fi érzékelőnek köszönhetően már távolról is vezérelhetjük a Gree klímánkat, így mire hazaérünk a munkahelyről, már egy kellemes hőmérsékletű lakás vár minket otthon.

További, igazi high-tech extra az I feel funkció. Ennek segítségével a központi egység érzékeli a levegő hőmérsékletét a távirányító környezetében. Nem kell azzal foglalkoznunk, hogy a meleg levegő felfelé száll, a klíma pedig ahhoz igazítja magát: automatikusan a távirányító környezetéhez szabja a saját működését a maximális komfortérzet érdekében.

A legnépszerűbb Gree klímatípusok és főbb jellemzőik

Idáig jutva már világos: a Gree egy minőségi klíma, jó választás lehet akár otthoni, akár nagyobb irodák számára, hiszen inverteres, magas hatásfokkal működik, költséghatékony és kiemelt figyelmet fordít az egészségre is. De a 10 000 féléből melyik típus lesz a nekünk való? Áttekintünk néhány fajtát, amelyek közül könnyen kiválaszthatod, hogy melyikre van szükséged.

A legjobb ár-érték arány otthonra: Gree Lomo Plus

G10 invertert használ, ami a Gree saját inverteres megoldása: akár 1 GHz-ig képes a kompresszor fordulatszámát lecsökkenteni – Ez számodra azt jelenti, hogy nagyobb magas energiahatékonyságot képes elérni – jobb teljesítmény, kevesebb költség! Ennek köszönhetően az energiaosztálya A++.  Kedvező áron, akár részletfizetési konstruktcióban is megrendelhető a KomfortZóna segítségével és tudja az összes, korábban felsorolt előnyt: van benne Wi-Fi, tartalmazza az I feel funkciót és többszörös szűrőrendszerrel biztosítja a tiszta levegőt.

Okos és takarékos lakótárs: Gree Smart

A Lomo Plus tudása (G10 inverter, A++ energiaosztály, Wi-Fi, I feel) itt kiegészül egy letisztult designnal és a 3D légáram technológiával. A letisztult design elsőre talán nem tűnik fontosnak, de ha jobban belegondolunk, akkor is egész évben nézni fogjuk a berendezést, ha csak a nyári szezonban használjuk hűtésre… A 3D légáram technológia a függőleges és vízszintes terelőlapátok sokféle beállítását teszi lehetővé, így a berendezés a lehető leggyorsabban képes lehűteni a teljes helyiséget, a szoba összes sarkát.

Prémium kategória, sok extrával: Gree U-Crown

Ha az exkluzív kialakítás és a prémium minőség híve vagy, akkor ez lesz a te választásod. A U-Crown segítségével akár -30 fokban is gondoskodhatsz a lakótér fűtéséről, mert ez a készülék ekkora teljesítményre is képes. Ráadásul mindezt extra halkan teszi, mert kiemelten figyeltek a csendes működés kialakítására. A korábban már megismert tulajdonságokon felül (G10 inverter, A++ energiaosztály, Wi-Fi, I feel) a berendezés elegáns megjelenését a króm kivitelezés biztosítja.

Professzionális megoldás: Gree Office Plus

Ha az irodában akarsz kellemes körülményeket teremteni, vagy egy szerverhelyiségben szeretnéd biztosítani az állandó, előírt hőmérsékletet, akkor az Office Plus lesz a segítségedre. Megbízható, folyamatos, nagy teljesítményű működésre lett kialakítva. Az alaptulajdonságokon felül (G10 inverter, A++ energiaosztály, Wi-Fi, I feel) egy speciális szűrőrendszert is tartalmaz.

A különleges Cold Plasma levegőtisztító rendszer egy hatékony ionizátor többszörös szűrőrendszerrel kombinálva. Ez gondoskodik arról, hogy a levegő friss és tiszta legyen: a baktériumok 90%-át semlegesíti. Egy ilyen megoldás egy őszi, betegesebb időszakban nagyon jó szolgálatot tesz bármelyik irodában!

Bármelyik Gree klíma mellett teszed le a voksodat, biztos lehetsz benne, hogy egy prémium minőségű készülékkel leszel gazdagabb, ami az elkövetkező években kiszámíthatóan és megbízhatóan teszi majd a dolgát: maximális komfortérzetet biztosít számodra!